BiotensReflex

Logo_opwit_zonderbeeldmerk_Tekengebied 1.png.png

Alles = Energie = Trilling:

Alles in de kosmos bestaat uit energie, vibrerend (trillend) op verschillende hoogtes. Dit noemt men frequenties. Zelfs objecten hebben een trilling. Ook wij mensen met al onze gedachten en gevoelens bestaan uit energie en hebben dus een bepaalde trillingsfrequentie. 

De frequentie of trilling die je uitzendt kun je zien als jou energetische blauwdruk van hoe jij je voelt. Voel je je niet lekker, ben je ziek, depressief, verdrietig of boos. Dan is je trilling laag. Ben je gezond, opgewekt en zit je vol energie, dan is de trilling juist hoog. 

De cursus:

Wil jij op een andere manier leren werken met reflexzones, chakra's, meridianen en bloesemremedies in jou praktijk?

We leren  je een uitgebreid testprotocol aan, zodat je verstoringen van reflexzones, chakra's en meridianen kunt opsporen en behandelen met bloesemremedies. Deze verstoringen zouden de oorzaak kunnen zijn voor een geestelijke en/of fysieke klacht.

Door de kennis van de biotensor te combineren met de reflexzones krijg je nog meer inzicht in jou cliënt en een verbreding aan mogelijkheden binnen je behandelingen in je praktijk.

Inhoud:
Tijdens deze 2-daagse cursus maak je kennis met het veelzijdige werking van de Biotensor. Je leert de theorie achter de Biotensor, in de praktijk werken met de Biotensor en het BiotensReflex test- en behandelprotocol. We doen dit door een combinatie te maken van de Biotensor en de Reflexzones. 

Programma dag 1:
Tijdens het theoriegedeelte in de ochtend gaan we aan de slag met de kennismaking van de Biotensor. Later in de ochtend gaan we een begin maken met het in de parktijk oefenen met de Biotensor, zodat we in de middag een basis-testprotocol kunnen gaan uitvoeren. Ook krijg je uitleg over wat je allemaal kunt testen met de Biotensor.

Programma dag 2:
Vandaag behandelen we in de theorie de reflexzones en het testprotocol van de BiotensReflex. In het praktijk gedeelte leer je hoe je de reflexzones die uit balans zijn kunt behandelen, chakra's-meridianen testen op de voeten/handen en testen op afstand.

Duur:
2 dagen van 9.00 – 16.30 uur.

Voor wie:
Afgestudeerd Voetreflexzonetherapeuten of minimaal leerjaar 1 en 2 afgerond.

Aantal deelnemers:
Minimaal 6, maximaal 12 personen.

Prijs:
€ 249,- p.p. incl. soep, koffie/thee/water, syllabus, testkaart/set en Bewijs van deelname.

Locatie:
Leende

Docent:
Dinan van Gastel

Data:
1 en 2 Oktober 2021

Overige informatie: Tijdens de cursus kun je gebruik maken van een biotensor, je mag ook je eigen biotensor meebrengen als je die hebt. In de cursus werken we met de Rayonex biotensor; deze kun je met korting kopen tijdens de cursus.

Studiebelasting: 5 uur theorie, 7 uur praktijk,  12 uur zelfstudie (waarvan 2 uur theorie, 10 uur praktijk)

Zelf meenemen:
2 handdoeken/1 badlaken, dekentje, kussentje en eventueel je eigen biotensor.

Accreditatie:

VNRT

Annuleren:

Je hebt na inschrijving 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kan zonder extra kosten geannuleerd worden. Indien binnen deze 14 dagen al één of meerdere lesdag(en) gevolgd zijn, is de cursist betaling van deze lesdag(en) verschuldigd.

Algemene voorwaarden