Healy Frequentietherapie

HEALY FREQUENTIETHERAPIE

Klik op bovenstaande afbeelding voor de Healy Website!! Hier vindt u alle informatie over de Healy.

1883317B-DFA1-493C-8E88-508F0679A4B7.jpeg

Klik op bovenstaande afbeelding voor de Healy Website!! Hier vindt u alle informatie over de Healy.

Wilt u een Healy kopen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Telefoonnummer: 0648275160

Mijn persoonlijke ervaring:

Ik kwam de Healy een jaar geleden tegen op een trainingsdag van mijn beroepsvereniging. Ik vond het een interessante apparaatje, maar had op dat moment andere dingen aan mijn hoofd: studie! Afgelopen maart kwam de Healy weer op mijn pad, aangezien ik nog net bezig was met de opleiding Quantum Bioresoantie (frequentietherapie) was mijn belangstelling voor frequentietherapie al flink gestegen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en hem besteld. Aangezien ik therapeut ben wil ik graag de Resonace omdat ik hiermee ook testjes kon doen; voor mijn praktijk misschien een mooie aanvulling.

Ik ben meteen gestart met het gebruiken van de Healy en heb natuurlijk alles getest en uitgeprobeerd, na een testperiode wat gerichter op mijn zwakke punten gaan werken: PMS-syndroom (klachten voorafgaande aan de menstruatie: pijnlijke borsten, hoofd- en rugpijn en als de menstruatie eenmaal begonnen is buikkrampen), vermoeidheid in de avond en soms pijnklachten in de onderrug (stijfheid). Na 2 maanden gebruik Healy ervoer ik al geen PMS-klachten meer, had het niet eens in de gaten dat de menstruatie er aan kwam; echt zo fijn! De slaapprogramma's van Healy hebben mij ontzettend geholpen om de vermoeidheid in de avond aan te pakken. En de stijfheid in mijn rug is alleen nog aanwezig als ik teveel hooi op mijn vork heb genomen; een goede graadmeter.

De Analyses en vooral de aura analyse zijn zo leuk, de mooie en duidelijke teksten geven je echt stof om ober na te denken: bewustwording!

Al met al ben ik super tevreden en erg blij met de Healy, voor mij, mijn gezin en voor mijn praktijk!

Healy Member worden

Informatie filmpje Healy:

Dit is Healy

Visie/Motivatie Healy

De wetenschappelijke basis van Healy

Hoe Healy werkt

De Healy is makkelijk in gebruik

De medische toepassinsgebieden van Healy

Ondersteuning voor welbevinden en balans

Veiligheid eerst!

Disclaimer : Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.