De Healy

Frequentietherapie

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen, bijvoorbeeld omdat je een ongeluk krijgt, je een zware (werk)dag achter de rug hebt, door (emotionele) blokkades in het lichaam, fysieke overbelasting van je lichaam, burn-out, waardoor je klachten kunt krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er klachten. De Healy zorgt ervoor dat de spanning weer toeneemt.

Introductie filmpje Healy

Medisch gecertificeerd

De Healy is een klein apparaatje dat frequenties stuurt naar je lichaam, een soort bioresonantie voor thuis. Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft de Healy je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. De Healy is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof en wilde de techniek van de TimeWaver die veel therapeuten gebruiken bij de bioresonantie, toegankelijk maken voor iedereen. Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelde wereldwijd in 7 klinieken mensen met de frequenties die in de Goudcyclus zitten. De Healy is een medisch device en dus goedgekeurd en gecertificeerd. De officiële tekst is: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”. Over andere klachten mag ik geen uitspraken doen, vanwege deze medische certificering. De Healy is geen vervanging voor reguliere en/of therapeutische behandelingen.

Hoe werkt de Healy
De Healy is een klein apparaatje 5x5 cm.
Wetenschappelijke basis van Healy

Waarom is de Healy ontwikkelt

Hoe Healy werkt

Healy makkelijk in gebruik

Medische toepassingsgebieden

Ondersteuning voor Welbevinden en Balans

Je draagt de Healy bij je en kunt deze gebruiken wanneer je bezig bent met andere activiteiten. Afhankelijk van jouw klachten of wat je wilt bereiken met de Healy, kies je een geschikt programma via je telefoon. Alleen bij het opstarten heb je je telefoon nodig, daarna niet meer. Er zijn vier varianten varianten van de Healy en per variant verschilt het welke programma’s tot jouw beschikking staan. Bij de eerste drie varianten gebruik je elektroden, die verbonden zijn aan de Healy. Met de vierde variant Healy Resonance, kun je analyses maken van alle programmagroepen om te zien welke programma’s jij het hardste nodig hebt. Je kunt deze frequenties dan draadloos naar jezelf of anderen toe sturen en daarnaast nog programma’s kiezen uit alle programmagroepen. Deze programma’s doe je dan met de elektroden of draadloos. Healy adviseert om er maximaal 3 te doen op 1 dag. Ook voor therapeuten met een eigen praktijk is dit interessant. Praktijk Anculare zet de Healy in combinatie met andere behandelingen in, om de behandelingen kracht bij te zetten en adviseert welke programma's te gebruiken.

Goed nieuws: iedereen krijgt gratis van Healy het programma Bio-energetic Boost. 

In onderstaande link kan je een filmpje kijken over wat voor effect de Healy heeft op onze bloedcellen.

Effect van bloed na behandeling met programma Bio-energetisch Immuuunsysteem

Programma’s Healy

Fimpje uitleg over de programma's 

Ik vond de Healy een flinke investering, maar ik besloot om de Healy 14 dagen uit te proberen om te kijken of het inderdaad hielp bij mijn klachten. Wanneer ik niet tevreden zou zijn, mocht ik de Healy terugsturen en zou ik mijn geld terug krijgen. Niets te verliezen dus. Na een kleine week had ik al besloten om de Healy te houden, omdat het hele gezin er baat bij had op verschillende gebieden. Ik gebruik momenteel de Healy elke dag ter preventie en zet hem indien nodig in bij klachten. Ik voel me er erg goed bij. Fysiek en geestelijk! Zeker de gebruiksvriendelijkheid heeft er voor gezorgd dat ik hem elke dag even gebruik.

Healy testimonials / ervaringen

Zelf een Healy aankopen
De Healy is een investering in je gezondheid. Je mag de Healy 14 dagen uitproberen. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld terug. Wanneer je via mij de Healy bestelt, krijg je toegang tot een online omgeving waarin alle informatie over de Healy is verzameld. Je kunt dan snel starten met de Healy, zonder dat je zelf alles hoeft uit te zoeken. 

Wat krijg je?

  • De Healy, waarmee je voortaan jezelf en je gezin kunt behandelen.
  • Toegang tot een online omgeving waarin je alles over de Healy kunt lezen, zodat je zelf niets hoeft uit te zoeken.
  • Niet goed geld terug binnen 14 dagen
  • Persoonlijke hulp van Praktijk Anculare; u staat er niet alleen voor!

Elke woensdagavond om 19:oo uur wordt er een WEBINAR Healy gegeven (productinformatie wordt door Healy georganiseerd in het Nederlands).

Welke Healy past bij jou?

Je kunt starten met de Healy Gold of Watch en altijd op een later moment een upgrade of een losse programmagroep kopen. Je krijgt dan meer programma’s die beschikbaar komen via jouw telefoon. De Healy blijf je houden. Onder aan deze pagina vind je een schema met de varianten en programmagroepen. De Healy is innovatief vanwege de techniek die is uitgevonden. Healy meet uit wat je nodig hebt en stuurt precies die frequenties naar je toe.

Uitleg welke modules op de verschillende Healy’s

Folder Healy Watch

Wil je een Healy bestellen? 

Neem dan altijd eerst even telefonisch contact met mij op, kijken we samen naar de beste keuze en help ik mee met de bestelprocedure. 

Ik wil graag de  shop van Healy zien

Goed nieuws: iedereen krijgt gratis van Healy het programma Bio-Energetic Boost.

Contra-indicaties 

Niet geschikt voor zwangere vrouwen.
Niet geschikt voor gebruik bij mensen die aan epilepsie lijden, bij een pacemaker, gebied waar metalen voorwerp in het lichaam zit of wanneer er kans op bloedingen of embolie is. Behandelingen mogen niet worden uitgevoerd op delen van de huid die radiotherapeutisch zijn behandeld of een sensorische stoornis hebben of wanneer de gebruiker koorts heeft.

Plaats de electroden niet direct op de ogen, de mond, aan de voorzijde van de hals (met name de sinus Caroticus) of op de borst en het bovenste deel van de rug of het hart doorkruisend.
Raadpleeg voor gebruik een arts wanneer er sprake is van een van deze contra-indicaties. De Healy Resonance kunt u wel gebruiken.

DIsclaimer : Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.