« Er hangt nieuws in de lucht!!

Gepubliceerd op 16-09-2022

Het is even rustig geweest in de nieuwsberichten, maar er komt weer iets aan. Zoals sommigen weten wil ik graag hetgeen ik in al de jaren geleerd delen. Dit ga ik doen door cursussen te gaan geven. Cursussen voor therapeuten, geaccrediteerde bij-nascholingen en cursussen voor iedereen. De cursussen zullen zijn op gebeid van natuurgeenswijzen; Reflexologie, gebruik Biotensor, Chakra's, Meridianen, enz. Ook op aanvraag kan ik eer cursus in elkaar zetten, op maat gemaakt als het maar in mijn vakgebied is!

Ik heb veel zitten dubben over een toepasselijke naam en hoe zend ik mijn boodschap naar buiten: naar vele namen op papier te hebben gezet in combinatie met wat ga ik doen, kwam ik tot de conclusie: Waarom een andere naam? Waarom een andere naam als de naam van je praktijk nog aangeeft waar je voor staat: Anculare staat voor: 'er zijn'. Oftewel: er zijn voor een ander. Dat is wat ik graag wil uitdragen. Ook in mijn cursussen en in de toekomst hoop ik mijn opleiding(en) wil ik dit uitdragen. Aandacht en er zijn voor iemand, dit is een belangrijk gegeven in het leven. Oké, de naam is Anculare, maar dan Anculare opleidingen, Anculare cursussen, instituut Anculare, centrum Anculare??? De keuze is reuze!

Ik heb gekozen voor Opleidingsinstituut Anculare!

IMG_2219.jpg

De eerste cursus staat al in de agenda, deze is speciaal geschreven voor Cyclus therapeuten. Spoedig zullen er meerderen volgen. Heb jij een thema of onderwerp op het gebied van natuurgeneeswijzen, waarin jij graag en cursus zou willen volgen? Enkele voorbeelden: basis voetreflex, ontstreden, de menstruatieklachten, etc. Laat het me weten!!

Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op mijn website: Opleidingsinstituut Anculare

Logo-Tekengebied-1-1663324737.png