Review Opleidingscentrum Anculare

Opleidingscentrum Anculare hoort graag of je wel of niet tevreden bent over haar werkzaamheden. Dit is fijn voor mogelijke nieuwe cursussen, maar ook voor Opleidingscentrum Anculare is het fijn om feedback te krijgen om haar cursussen te blijven optimaliseren. 

Je kunt er voor kiezen om anoniem je review te laten plaatsen of juist wel met je naam erbij. Je kunt alleen een review plaatsen als je bij Opleidingscentrum Anculare een cursus hebt gevolgd.

Alvast hartelijk dank voor je review!

review.png

REVIEWS:

1 ster = niet tevreden   →   5 sterren = Zeer tevreden!

Review Astrid de Crom:

datum: 06-07-2023

Een hele leerzame dag die voelt als een dagje uit. Veel geleerd, veel inspiratie op gedaan en met heel veel enthousiasme en energie naar huis gegaan. Dinan weet een fijne sfeer te creëren en heeft veel kennis om te delen.

Ik geef Praktijk Anculare: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Review Antionette Klaus:

datum: 05-07-2023

Ik werd hartelijk ontvangen door Dinan en na een korte introductie begonnen we aan de zeer interessante cursus. Dinan legde alles rustig en duidelijk uit. En ook tijdens het praktijk gedeelte werd duidelijk verteld hoe de massage gegeven moest worden. En als je het even moeilijk hebt geeft ze het gevoel dat je niet alleen bent. Dinan chapeau.

Ik geef Praktijk Anculare: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Review anoniem:

datum: 05-07-2023

Het was een leerzame inspirerende dag met hele fijne mensen. Ik had het niet graag willen missen. Met de complimenten voor Anculare hoe ze alles heeft verteld en uitgelegd.

Ik geef Praktijk Anculare: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Review anoniem:

datum: 05-07-2023

Een heel gezellige dag met fijne mensen. Je leert echt een ontspanningsmassage te geven en krijgt duidelijke informatie over waarom je iets doet. Kortom een aanrader!

Ik geef Praktijk Anculare: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Review Diane van Zwet:

datum: 04-07-2023

Op 30 juni 2023 had ik met 5 mede cursisten een ontzettend leuke leerzame gezellige basis training voetreflex zone therapie. Onder begeleiding van een zeer ervaren enthousiaste trainer hebben we veel geleerd. Door de veilige ontspannen sfeer ontstonden er mooie intieme gesprekken. Alle deelnemers waren opgetogen over de vaaridige cursus leider die heel gemakkelijk zijstapjes maakte en interactie volop tot bloei kwam en ze toch steeds weer de leidraad van de theorie herpakte. We hebben een hele fijne leerzame dag gehad en ik kan deze training van harte aanbevelen.

Ik geef Praktijk Anculare: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Review Lia van Hees:

datum: 14-06-2023

Onlangs heb ik een 1-daagse cursus Basis Voetreflex gevolgd bij Dinan van Anculare.
Ondanks ik het hele anatomie van de voet niet ken was het zeker een aanrader. In de ochtend kreeg je het theoretische gedeelte, dit werd rustig en duidelijk uitgelegd. Je krijgt ook een syllabus voor jezelf waar alles nog goed en duidelijk uitgelegd is met foto's erbij. Na een heerlijke en gezellige lunch gingen we over naar de praktijk les. Omdat de groep uit zes personen bestond, had iedereen een maatje om te oefenen. Je kon de massage vanuit je syllabus volgen waar duidelijk de grepen en foto's in stonden onder begeleiding van Dinan, die liep rond om eventueel aanwijzingen te geven of als je vragen had. Het was een hele leerzame dag die voorbij vloog. Ik wist niet dat er zoveel uit je voeten te lezen valt.
Thuis oefen ik nog regelmatig omdat mijn man en mijn kinderen het heerlijk vinden.
Bedankt Dinan voor deze hele fijne cursus.

Ik geef Praktijk Anculare: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️