Eerste afspraak

Welkom bij Praktijk Anculare!

We zijn verheugd dat je een afspraak bij ons hebt gemaakt. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we je om enkele persoonlijke gegevens in te vullen via het onderstaande digitale formulier.

Om je in te schrijven als cliënt, hebben we de volgende informatie van je nodig:

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Geboortedatum

Gelieve deze gegevens zorgvuldig in te vullen in het digitale formulier op deze pagina. Dit helpt ons om je de best mogelijke zorg te bieden en om je afspraken efficiënt te beheren.

Wat kun je verwachten na het invullen van het formulier?

Zodra je het formulier hebt ingevuld en verzonden, ontvang je binnen 24 uur twee e-mails van ons:

  1. Bevestiging van je afspraak: Deze e-mail bevat de details van je afspraak, inclusief datum, tijd en locatie. Controleer deze informatie goed en neem contact met ons op als je vragen hebt.
  2. Uitleg over onze werkwijze: In deze e-mail leggen we uit hoe we te werk gaan in onze praktijk. Je vindt hierin informatie over wat je kunt verwachten tijdens je eerste consult, welke voorbereidingen je eventueel kunt treffen en hoe we samen aan je gezondheid en welzijn gaan werken.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te ondersteunen op jouw weg naar welzijn.

Heb je nog vragen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je zo goed mogelijk voor te bereiden op je eerste afspraak.

Vitale groet van,

Dinan van Gastel