Maatregelen i.v.m. Corona

Om de veiligheid voor jou en mij te waarborgen hanteer ik volgend protocol:

Heeft u verkoudheidsklachten? Niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of een verhoging/koorts: Uitleg verhoging koorts: normaliter schommelt de lichaamstemperatuur tussen de 36,5 en 37,5 graden Celsius. Is er een verhoging van deze temperatuur tot 38 graden Celsius dan is er sprake van "Verhoging". Een lichaamstemperatuur tussen de 38-40 graden Celsius is een 'gewone' koortstemperatuur, boven de 40 graden Celsius is hoge koorts. Of heeft uw huisgenoot deze klachten: Verzet a.u.b. je afspraak!!!

Bij twijfel of andere verdachte/vage klachten: Verzet uw afspraak of neem contact met mij op!

Val je onder een risicogroep of ligt uw leeftijd boven de 60 jaar: 

Wie valt onder een risicogroep: 

• afwijkingen en functiestoornissen van de luchtwegen en longen;
• chronische hartaandoeningen;
• diabetes mellitus (suikerziekte);
• ernstige nieraandoeningen die leiden tot dialyse of niertransplantatie;
• verminderde weerstand tegen infecties: door medicatie voor auto-immuunziekten,
• na orgaantransplantatie,
• bij hematologische aandoeningen (bloedziekten),
• bij aangeboren of op latere leeftijd ontstane afweerstoornissen waarvoor behandeling nodig is,
• bij chemotherapie en/of bestraling bij kankerpatiënten;
• een hiv humaan immunodeficientievirus -infectie in overleg met de behandelaar.

pas dan extra op en zorg goed voor jezelf.

In mijn praktijk zal ik geen hand geven, afstand houden conform richtlijnen RIVM, extra alert zijn ivm hygiëne: extra handen wassen, alles verschonen na de behandeling en de betalingen gaan per tikkie, etc. 

Ook is per 01-12-2020 een mondkapje verplicht!

Ik wil dat iedereen zich prettig en veilig voelt in mijn praktijk, daarom is er een luchtreiniger in mijn praktijk aanwezig.

Wat kan Praktijk Anculare nog wel aanbieden?

Mocht je toch met jezelf aan de slag willen, dan kan ik jou met Bioresonantie/Frequentie therapie behandelen. Hiermee kunnen we energetische blokkades opsporen en behandelen; om je gezondheid/welbevinden te ondersteunen. Je krijgt hiervan een mooi en duidelijk verslag en als extra een AuraAnalyse; hierbij worden jou aura (energieveld) en chakra's geanalyseerd en omschreven: erg leuk om jezelf eens van een andere kant te bekijken! Neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten.

Chakra's Anculare.png

Ook is het mogelijk om een BloesemRemedie op maat te laten maken; deze kan jou geestelijk en fysiek ondersteunen. Een BloesemRemedie wordt gemaakt van bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen, struiken of edelstenen. Voortdurende angst kan bijvoorbeeld de levenskracht en vitaliteit aantasten. BloesemRemedies halen niet de angst weg, maar helpen je om moed te ontwikkelen. Nadat het evenwicht op geestelijk niveau weer in balans komt kan ook je lichaam weer op natuurlijk wijze herstellen.

Net zoals bij Voetreflexzonetherapie zijn Bioresonatie/Frequentie therapie en Bloesemtherapie gericht op de totale mens. Oftewel: lichaam én geest. De behandelingen kunnen lichamelijke klachten verhelpen of verlichten, ontspanning bieden (ook op geestelijk vlak) en in zijn algemeenheid zorgen voor meer vitaliteit en een betere gezondheid.

Afspraken/Behandeling:

- Kom zoveel mogelijk alleen

- Houd je aan de afgesproken tijd: kom dus niet te vroeg of te laat

- Het toilet wordt bij voorkeur niet gebruikt

- Neem eigen bad/strandlaken mee (die geheel over de behandeltafel/stoel past) 

- Vind je een dekentje tijdens de behandeling prettig? Neem deze zelf mee

- Neem een flesje water mee voor na de behandeling                                                                                                                                                                                                                                           

Samen gaan we op weg naar liefdevollere tijden; weer aanraken, samenzijn, belangrijke dingen die noodzakelijk zijn voor ons mensen: eerste levensbehoeften. Nogmaals zorg goed voor jezelf en elkaar! 

Het kan zijn door aanpassingen van de regering of beroepsvereniging dat het protocol aangepast wordt. Dit zal altijd ten gunste van jou zijn! Lees daarom altijd de afspraakherinnering: hierin staat de laatste versie van het protocol wat Praktijk Anculare hanteert. 

Disclaimer:

Ondanks de genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaat dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.