Over mij

Ik ben Nine van Gastel, gediplomeerd Schoonheidsspecialiste op niveau 3, en ik werk momenteel bij een schoonheidssalon in Bergeijk. Door mijn werkervaring heb ik al veel klanten tevreden mogen behandelen en waardevolle kennis opgedaan. Aankomend jaar begin ik aan een specialisatiejaar op niveau 4 om mijn kennis en vaardigheden verder te verdiepen en mezelf nog verder te ontwikkelen in dit prachtige vak.

Mijn droom om een eigen salon te starten is uitgekomen met de oprichting van N'9 Beauty & Schoonheid. In mijn salon wil ik klanten verwelkomen met mijn enthousiasme, vriendelijkheid en vakbekwaamheid. Mijn doel is om een omgeving te creëren waar klanten zich ontspannen en verzorgd voelen.

Bij N'9 Beauty & Schoonheid werk ik uitsluitend met natuurlijke producten van hoge kwaliteit. Ik geloof in de kracht van natuurlijke ingrediënten en geef persoonlijke adviezen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van iedere klant. Het is mijn missie om elke klant de beste zorg en aandacht te bieden, zodat zij met een stralende en gezonde huid naar huis gaan.

Kom langs en ervaar zelf de persoonlijke en natuurlijke benadering van N'9 Beauty & Schoonheid. Ik kijk ernaar uit om je te mogen verwelkomen in mijn salon!