Opleidingscentrum

Logo opleidinginstituut-1.png

Welkom bij Opleidingscentrum Anculare, waar we jouw reis naar diepgaande kennis, welzijn en vitaliteit niet alleen starten maar ook verder brengen. Bij Anculare geloven we in moderne leermethoden die perfect aansluiten bij jouw drukke levensstijl. Onze benadering is uniek, met een perfecte balans tussen online theorie en praktijklessen op een prettige en goed bereikbare locatie.

Een reis van toewijding
Met een stevige basis in Voetreflexzonetherapie, heb ik sinds 2009 mijn eigen praktijk opgebouwd. De jaren daaropvolgend brachten een reeks aanvullende opleidingen, waaronder OncoReflex, E.E.N. therapie, Quantum Bioresonatie therapie, Bloesemtherapie en Cyclustherapie. Voortdurend heb ik mijn kennis verdiept door middel van talloze cursussen en bijscholingen.

Het verlangen om te delen
Enkele jaren geleden ontstond het verlangen om mijn verworven kennis door te geven, zodat nog meer mensen kunnen profiteren van wat we kunnen betekenen op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. Dit verlangen leidde tot het schrijven van de scholing Basis Voetreflex en CyclusReflex. 

Ontdek de kracht van Blended Learning
Bij Anculare omarmen we de kracht van blended learning. Verdiep je in de theorie van voetreflexologie via onze interactieve online leeromgeving, waar je op je eigen tempo kunt studeren. Maar daar stopt het niet. Wij geloven in de kracht van hands-on ervaring en bieden praktijklessen op locatie, waar je de kunst van voetreflexologie echt tot leven kunt brengen. Bovendien geven we praktijklessen in kleine groepen zodat jij de aandacht krijgt die jij verdient.

Onze passie, jouw kennis!
Als voetreflextherapeut en cyclustherapeut delen we onze passie voor welzijn en vitaliteit met jou. Ons doel is niet alleen om kennis over te dragen, maar ook om een gemeenschap van gelijkgestemde individuen te creëren die streven naar welzijn en vitaliteit door voetreflexologie.

Waarom kiezen voor Anculare?

  1. Flexibelleren: Pas je studie aan je schema aan met toegang tot online leermateriaal.
  2. Persoonlijkebegeleiding: Ervaar praktijklessen onder begeleiding van ervaren professionals.
  3. Kleine groepen: Geniet van de voordelen van praktijklessen in kleine groepen, zodat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij/zij verdient.
  4. Community: Word lid van onze community en deel ervaringen met gelijkgestemden.
  5. Certificering: Ontvang je officieel erkende certificaten, waarmee je jouw professionele pad verder kunt ontwikkelen en versterken.

Samen op weg naar balans
Bij Anculare geloven we sterk in de kracht van een gedeelde reis naar balans en vitaliteit. Of je nu aan het begin staat van jouw avontuur in de wereld van voetreflexologie of juist je bestaande kennis wilt verdiepen, wij zijn er om je persoonlijk te begeleiden op deze prachtige reis van ontdekking en ondersteuning in het streven naar vitaliteit. Jouw unieke pad en groei staan centraal in onze benadering, en we kijken ernaar uit om samen met jou deze bijzondere reis te maken.

Bereid om de volgende stap te zetten in jouw ontdekking van voetreflexologie of om je kennis verder te verdiepen?
Ontdek de mogelijkheden bij Opleidingscentrum Anculare en start vandaag nog met leren en groeien.

Erkenning en Kwaliteit
Bij Anculare hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze opleidingen. Daarom zijn we trots te vermelden dat al onze cursussen, bij- en nascholingen erkend zijn bij het Gat Register Opleidingen (GRO). Dit is een garantie dat je kiest voor educatie van hoog niveau, ondersteund door een gerenommeerde instantie.

GRO_website.png

Kwaliteitscode voor opkeidingsinstituten:
Opleidingscentrum Anculare is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat opleidingscentrum Anculare als opleidingsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Daarmee zijn onze aangeboden cursussen, bij-en  nascholingen vrijgesteld van BTW.

logo-4.png

Opleidingscentrum Anculare is een onderdeel van Praktijk Anculare.