VitaliteitsScan

VitaliteitsScan
Ontvang een gezondheidsadvies op maat:
De VitaliteitsScan werkt op basis van bioresonantie. Bioresonantie heeft als uitgangspunt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn. 
De VitaliteitsScan meet dus energie en geeft daarmee een beeld van jouw sub-gezondheid, oftewel de weg van gezond naar ziek zijn. 

Het is zelfs zo dat volgens de WHO (World Health Organisation) 75% van de mensen in een sub-gezonde toestand leeft. Het lichaam geeft in deze toestand signalen af van o.a. niet kunnen afvallen, hormonale klachten, slapeloosheid, weinig tot geen geen energie, vermoeidheid, concentratiegebrek, klachten van spieren en gewrichten, hoofdpijn, verminderde weerstand en stress.

De meting is een snelle, nauwkeurige en niet-invasieve (inwendige) testmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van elektromagnetische signalen. Het systeem analyseert ongeveer 40 belangrijke functionele groepen zoals hormonen, vitaminen en mineralen tekorten, hart- en bloedvaten, darmen, lever, galblaas, alvleesklier, enz. Daarnaast is deze meting een hulpmiddel om 250 fysieke functies snel te analyseren.

De kosten voor een VitaliteitsScan bedragen € 75,-.

De test kan niet afgenomen worden bij:

  • ernstige zieken
  • personen onder de 12 jaar
  • personen met een pacemaker
  • personen met een ernstige lichamelijke handicap
  • bij gebruik van medicijnen op lange termijn
  • menstruatie
  • een uur van te voren niet eten/drinken (glas water mag)een uur van te voren geen zware lichamelijke inspanning verrichten

Disclaimer

De analyse is géén medische diagnose. Deze analyse stelt geen diagnose in fysieke zin, maar onthult diepere energetische onevenwichtigheden in het aura- of etherische veld. Heeft u een medisch probleem, raadpleeg dan uw arts voordat u gaat behandelen.

Deze verschijnselen kunnen zich in het fysieke lichaam, het etherische lichaam, het emotionele lichaam of het mentale lichaam manifesteren. Zo zegt een verstoring in bijvoorbeeld de lever/galblaas veel over woede en de milt /maag weer over piekeren en concentratie en de longen/dikke darm weer over verdriet.