Online leeromgeving

Cyclusverdieping: Maandelijks nieuwe kennis!

Welkom terug! Je hebt de CyclusReflex-scholing succesvol afgerond, maar je honger naar kennis is nog niet gestild. Gelukkig hoef je niet te stoppen met leren. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor onze voortdurende leerervaring en maandelijks toegang te krijgen tot nieuwe inzichten en ontwikkelingen op het gebied van de vrouwelijke cyclus.

We kijken ernaar uit om samen met jou je kennis verder uit te breiden! Voor slechts €120 per jaar blijf je toegang houden tot onze boeiende online leeromgeving, waarmee je jouw kennis continu kunt blijven uitbreiden. Als abonnee krijg je elke maand toegang tot een nieuw thema/onderwerp die naadloos aansluit op jouw scholing over de vrouwelijke cyclus.

Of je nu meer wilt weten over holistische benaderingen die aanvullend zijn op de CyclusReflex, gericht op het verbeteren van de menstruatiecyclus, dieper wilt duiken in de hormonale aspecten van de vrouwelijke cyclus, of meer inzicht wilt krijgen in natuurlijke remedies voor menstruatie- en overgangsklachten, onze online leeromgeving heeft voor elk wat wils. Bovendien bieden we regelmatig nieuwe onderwerpen aan, zoals voedingsadvies en/of suppletie voor hormonale balans, en holistische benaderingen van vrouwelijke gezondheid.

Waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze gemeenschap van leergierige vrouwen en blijf jezelf ontwikkelen, keer op keer!